Heb jij ervaring met cliëntondersteuning bij regionale doorzettingsmacht?

Online vragenlijst

Om beter te weten of cliëntondersteuning binnen regionale doorzettingsmacht (RDM) goed werkt, start onderzoeksbureau SiRM een onderzoek. MIND is ook bij dit onderzoek betrokken. Heb jij zelf of als naaste ervaring met cliëntondersteuning bij regionale doorzettingsmacht (RDM)? Doe dan s.v.p. mee aan het onderzoek.

In mei dit jaar is een start gemaakt met regionale doorzettingsmacht. Het doel hiervan is om cliënten die tussen wal en schip vallen aan een passende behandelplek te helpen. Binnen RDM spelen onafhankelijke cliëntondersteuners een belangrijke rol. Zij helpen mensen om goed gebruik te maken van RDM, en ondersteunen mensen op een individuele, onafhankelijke manier. Een belangrijk onderdeel van het onderzoek zijn de ervaringen die cliënten (en naasten) met cliëntondersteuning hebben. In eerste instantie willen we daarvoor een beeld krijgen hoe vaak mensen tot nu toe door cliëntondersteuners geholpen zijn binnen RDM. Later willen we mensen meer vragen stellen over hun ervaringen hiermee.

Reageren kan via deze link naar online vragenlijst: https://forms.gle/VmvYhkm39owoJdxR8. Invullen duurt ongeveer 1 minuut en kan anoniem. Alle informatie wordt na het onderzoek weer verwijderd. Alvast veel dank voor je deelname.

Meer nieuws