Connect portaal voor contact met gelijkgestemden

Wat is het Connect portaal?

Bij het Connect portaal kun je mensen vinden die (ongeveer) in dezelfde situatie zitten. 

Het Connect portaal is een initiatief van MIND waarbij je contact kunt leggen met gelijkgestemden. Dit contact verloopt via de mail en is op basis van de door jouw gekozen onderwerpen, zoals stress, slaapgebrek of sombere gedachten.

Wat kan ik van het Connect portaal verwachten?

Via Connect portaal kun je per mail berichten uitwisselen met mensen die dezelfde onderwerpen gekozen hebben. Jullie contact is afgeschermd binnen de omgeving van Connect portaal, waardoor jullie elkaars mailadres niet zien. Hebben jullie een klik dan kun je ervaringen en advies uitwisselen. Zo niet, ook geen probleem: je e-mailadres blijft onbekend voor degene met wie je contact hebt en je kunt het contact op elk moment verbreken.

Privacy is natuurlijk heel belangrijk als je persoonlijke informatie deelt. Wij bewaren dan ook geen persoonsgegevens en je kunt altijd anoniem blijven.

Afbeelding_MIND_omgeving

Hoe werkt het Connect portaal?

Als je gebruik wilt maken van het Connect portaal, bijvoorbeeld omdat je last hebt van slapeloosheid en wilt mailen met iemand die hier ook mee te maken heeft, moet je eerst inloggen. Daarna kun je een profiel aanmaken voor het Connect portaal, waarin je aangeeft in welke onderwerpen je ge├»nteresseerd bent. Hier kun je als je wilt ook een foto uploaden en iets over jezelf vertellen, maar dat is niet verplicht. Als je een profiel hebt aangemaakt zoek je in het Connect portaal iemand met wie je in contact wilt komen en stuur je een bericht. Deze komt terecht in de mailbox van degene naar wie je appt en hij of zij kan via de mail reageren, maar jullie zien elkaars mailadres niet. 

Ben je nog niet ingelogd? Log dan nu in
Ben je al ingelogd? Maak dan nu een profiel aan