Twee nieuwe leden bij MIND Landelijk Platform

De leden van MIND Landelijk Platform verwelkomen Anoiksis en Stichting Gilles de la Tourette als nieuwe leden bij de vereniging. Tijdens de ALV op 29 september hebben zij positief gestemd over hun toetreding.
 
Het bestuur van Anoiksis vindt de samenwerking met MIND erg prettig en wil dat graag versterken in een lidmaatschap van MIND. “Op deze manier kunnen we nog meer samen optrekken op het gebied van psychose, maar ook psychiatriebreed. Samenwerking met andere patiënten/naastenverenigingen wordt steeds belangrijker, omdat er steeds meer op ons afkomt.”
 
Ook het bestuur van Stichting Gilles de la Tourette benadrukt het belang van brede samenwerking en een krachtig netwerk. “Kennisdeling onderling en ondersteuning vanuit de verschillende aandachtsgebieden bij MIND, zoals het Expert Center, zien wij als waardevolle activiteiten voor onze stichting en voor het landelijk netwerk. Wij zijn van mening dat MIND, met de aangesloten verenigingen/stichtingen, van toegevoegde waarde is voor onze stichting en onze doelen.”
 
De komst van Anoiksis en Stichting Gilles de la Tourette is een verrijking van het MIND Landelijk Platform. Heb je ook interesse om aan te sluiten bij het netwerk van MIND, weet je een organisatie waarvoor het interessant is of wil je meer hierover weten? Neem contact op met Lieke Montagne, coördinator Vereniging, mail lieke.montagne@wijzijnmind.nl of telefoon 06 82 32 93 57.
 

Meer nieuws