Neem deel aan het onderzoek naar de impact van corona

Sinds de uitbraak van het coronavirus en de overheidsmaatregelen zet MIND regelmatig vragenlijsten onder het ggz panel uit om te horen welke gevolgen dit heeft in je dagelijks leven, voor je psychische klachten en voor de zorg die je krijgt. Op 17 februari 2021 hebben we de vragenlijst opnieuw uitgezet en roepen mensen op om aan het onderzoek deel te nemen. Dit is het zesde onderzoek sinds het begin van de corona-crisis.

 

Wil je meedoen aan het onderzoek?

Vanaf december vorig jaar gelden er specifieke maatregelen, een lockdown en vanaf 23 januari is er ook een avondklok. MIND wil graag weten welke gevolgen dit voor je heeft. Familieleden en naasten kunnen de vragenlijst namens hun verwant invullen.

Wij hopen van harte dat je de vragenlijst wilt invullen. Dat kan, ook als je niet eerder meegedaan hebt. We kunnen hierdoor een goed beeld krijgen van de gevolgen. MIND zal de uitkomsten van het onderzoek (geanonimiseerd) onder de aandacht brengen van professionals, de overheid en beleidsmakers in de zorg en het brede publiek. Met de uitkomsten wil MIND helpen de zorg te verbeteren. Klik hier om rechtstreeks naar de vragenlijst te gaan. Deelnemen aan het onderzoek kan tot begin maart 2021.

Benieuwd naar de eerdere uitkomsten? Lees ze op deze pagina

Meer nieuws