MIND Magazine

Met gepaste trots presenteren wij ons MIND Magazine: een eenmalige uitgave van MIND. Hierin zetten we onze lidorganisaties in de spotlights en geven we een uitgebreid beeld van de wereld van de mind en de geestelijke gezondheidszorg. 

We laten graag zien dat het niet alleen maar om problemen draait, maar dat er ook heel veel mooie en hoopgevende verhalen te vertellen zijn. Verhalen van mensen die hun ervaringen benutten om anderen te ondersteunen. Daarnaast staat het magazine boordevol handige tips over psychische gezondheid, achtergrondinformatie (wat doet een psychiater nu precies bijv., wat kan een huisarts of POH-ggz voor je betekenen, waar vind je als naaste informatie en steun etc.) en links naar bij MIND aangesloten cliënten-, naasten-, zelfregie- en herstelorganisaties.

Klik op een van onderstaande links om de online of pdf-versie van het magazine te openen:

Wil je gedrukte exemplaren bestellen?
We verwachten eind oktober een beperkt aantal gedrukte exemplaren in huis te hebben voor verspreiding via huisartsenpraktijken en de bij MIND aangesloten lid-, cliënten- en familieorganisaties en zelfregie- en herstelinitiatieven. Voor overige geïnteresseerden vragen wij een bijdrage in de kosten. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via communicatie@wijzijnmind.nl. 
 

COVER DEF
Meer projecten