Nederlandse Hyperventilatie Stichting (NHS)

NHS_logo_fc_hr

De hulptelefoon van de Nederlandse Hyperventilatie Stichting staat open voor iedereen die last heeft van angst, dwang of depressie, als ook voor partners en familie. Bij de NHS werken ervaringsdeskundigen. Mensen die weten hoe het voelt. Om te beginnen luisteren we naar jouw persoonlijke verhaal. Daar sluiten we op aan met onze ervaring en deskundigheid. En we denken met je mee over de weg naar de juiste behandeling. Ook behandelaren die geïnteresseerd zijn in het cliëntenperspectief of zo zorgvuldig mogelijk willen doorverwijzen, staan wij graag te woord. Elke werkdag kun je onze ervaringsdeskundige medewerkers bellen voor informatie en advies, gericht op jouw persoonlijke situatie.

T: 0343-753010 (Telefonische hulpdienst, regulier tarief)
Op werkdagen van 9.00 tot 13.30 uur
E: info@hyperventilatiestichting.nl
W: www.hyperventilatie.org

Lotgenotencontact
Lotgenotengroepen zijn er in principe voor iedereen met angst- en/of hyperventilatieklachten. In een lotgenotengroep praat je met anderen en deel je je ervaringen met angst- en/of hyperventilatieklachten om zo jezelf en anderen te helpen.

Ervaringsdeskundigheid delen
We willen graag op basis van ervaringsdeskundigheid kunnen helpen om meer openheid te geven aan angst- en/of hyperventilatieproblematiek.

Gespreksgroepen
Lotgenotengroepen voor cliënten met angst- en/of hyperventilatieklachten. Lees meer 

Telefonische hulpdienst
Er is een telefonische hulpdienst voor cliënten en familie/naasten. 0343-753010 (regulier tarief). Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.30 uur.
 

Voorlichting en training