Angst Dwang en Fobie stichting (ADF stichting)

ADF-logo-rgb-voor-MSword

De hulptelefoon van de ADF stichting staat open voor iedereen die last heeft van angst, dwang of depressie, als ook voor partners en familie. Bij de ADF stichting werken ervaringsdeskundigen. Mensen die weten hoe het voelt. Om te beginnen luisteren we naar jouw persoonlijke verhaal. Daar sluiten we op aan met onze ervaring en deskundigheid. En we denken met je mee over de weg naar de juiste behandeling. Ook behandelaren, die geïnteresseerd zijn in het cliëntenperspectief of zo zorgvuldig mogelijk willen doorverwijzen, staan wij graag te woord. Elke werkdag kun je onze ervaringsdeskundige medewerkers bellen voor informatie en advies, gericht op jouw persoonlijke situatie.  

T: 0343 – 753009 (Telefonische hulpdienst, regulier tarief)
Op werkdagen van 9.00 tot 13.30 uur
E:  info@adfstichting.nl
W:  www.adfstichting.nl

 

Lotgenotencontact

Lotgenotengroepen:
Lotgenotengroepen zijn er in principe voor iedereen met angst- en of dwangklachten. In een lotgenotengroep praat je met anderen en deel je je ervaringen met angst-en dwangklachten om zo jezelf en anderen te helpen.

Ervaringsdeskundigheid delen:
We willen graag op basis van ervaringsdeskundigheid kunnen helpen om meer openheid te geven aan angst en dwangproblematiek. Ook voor mensen met hyperventilatie.  

Gespreksgroepen:
Lotgenotengroepen voor cliënten met een dwangstoornis (OCD). Specifieke gespreksgroepen voor mensen met angst. Lees meer 

Facebook:
Er is een ADF Facebookgroep voor cliënten en familie/naasten.

Telefonische hulpdienst:
Er is een telefonische hulpdienst voor cliënten en familie/naasten. 

YouTube Chatroom:
ADF heeft een YouTube Chatroom Sociale Angst voor cliënten.