Gratis training over psychische diversiteit op de werkvloer

Training Psychische diversiteit 1

Psychisch verzuim komt steeds meer voor en de krapte op de arbeidsmarkt kan ervoor zorgen dat meer mensen psychisch vastlopen op het werk. Daarnaast zien we dat steeds meer mensen met een psychische aandoening een plek krijgen op de arbeidsmarkt. Als HR-medewerker of manager kan dit ingewikkeld zijn om hiermee om te gaan. Hoe zie je of een medewerker goed in zijn vel zit? Als je vermoedt dat dit niet het geval is: hoe maak je het bespreekbaar.

Waarom deze training?

De medewerker is hét kapitaal van de organisatie. Een goed functionerend team zorgt voor goede resultaten. Juist nu, met alle uitdagingen zoals de hoge werkdruk en werken op afstand, liggen psychische klachten op de loer. Echt contact met medewerkers is van groot belang. Vaak zijn psychische problemen onzichtbaar en daardoor onbespreekbaar op de werkvloer. Terwijl erover praten juist kan bijdragen aan een sneller herstel en het beter in balans blijven van werknemers.

Special hiervoor hebben wij een training ontwikkeld. In deze training gaan we in op de do’s en de don’ts in het gesprek met je medewerker met psychische klachten en oefen je ook met een trainingsacteur.

Wanneer en waar is de training?

Binnenkort zijn er weer trainingen waaraan gratis deelgenomen kan worden. Ze vinden plaats in Amersfoort (Huis van de Gezondheid, Stationsplein 127). De data zijn:

  • Woensdag 28 augustus 9.30 - 16.30 uur - VOL
  • Vrijdag 30 augustus 9.30 - 16.30 uur

Let op! Vol = vol. Maar maak je interesse kenbaar, dan kijken we of we nieuwe data kunnen plannen. Of betaal voor een training op locatie.

Waar kan ik me opgeven?

Neem contact op voor meer informatie over deze training met Thomas Pruijsen: thomas.pruijsen@wijzijnmind.nl.

Meer nieuws