Schrijfworkshop voor naasten op 23 februari

schrijven

‘Stop je gevoelens niet weg en schrijf je ervaring’ via www.naasteninkracht.nl bieden we een eenmalige schrijfworkshop om je ervaring op te schrijven. Zo zet je jezelf centraal en geef je, je ervaring een plek. Deze workshop, speciaal voor naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid, helpt daarbij. 

Praktische informatie 
Zaterdag 23 februari van 13.00 – 17.00 uur
Locatie: PGO support, Daltonlaan 600 te Utrecht 

De workshop is voor naasten (partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden) van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Kosten €50,- en we betalen daarvan €25,- als je bereid bent om je ervaring te delen op www.naasteninkracht.nl 

In de workshop ga je aan de hand van een aantal centrale vragen aan de slag met het schrijven van een kort ervaringsverhaal. Ook leer je tips uit je ervaringen te halen. De trainers bieden je hierbij praktische handvatten en ondersteunen je stap voor stap. De volgende vragen staan centraal Situatie Wat is je situatie? Wat is de relatie tot je naaste? Probleem Waar liep je tegenaan of wat hielp je (soms)? Aanpak Hoe heb je het aangepakt? Wat heb je (anders) gedaan Resultaat Wat veranderde er?

Trainers: Monique Engelbertink (www.ervaringsverhalen.nl) en Sandra Frölich (www.schrijfkompas.nl) 

Interesse? 
Stuur een mail aan Marloes Martens van bureau ResCon via m.martens@rescon.nl of bel naar 023-5310015 om je interesse kenbaar te maken. 
 

Naasten in Kracht is een samenwerkingsproject van de ADF Stichting, Caleidoscoop, Depressie Vereniging, Impuls en Woortblind, Kamer Familieraden, Labyrint-In Perspectief, Stichting Borderline, Stichting Zelfbeschadiging, VMDB en Ypsilon.

Meer nieuws