GGZ Herstelspecial

vgz


Op woensdag 31 oktober organiseren VGZ en MIND de GGZ Herstelspecial. Tijdens deze dag zetten we samen met zorgaanbieders, herstelinitiatieven en gemeenten de herstelgedachte centraal. Komt u ook?
 
Wanneer: 31 oktober 2018
Tijd: 13.30 uur tot 17.30 uur
Waar: Hoofdkantoor VGZ, Arnhem
 
Programma
Het definitieve programma volgt nog, maar het belooft een inspirerende en interactieve dag te worden. Ab Klink opent de dag met de visie van VGZ op de herstelgedachte. Alie Weerman, lector GGZ en samenleving aan de hogeschool Windesheim neemt u vervolgens mee in haar kijk op de verbinding tussen GGZ en samenleving. Daarnaast gaan we zelf actief in gesprek over de verschillende onderwerpen die de herstelgedachte raken.
 
Feestelijke uitreiking
Uiteraard is er ook tijd voor een feestelijke uitreiking van de hersteleuro. Elk jaar dragen de geïntegreerde GGZ-instellingen van elke ingekochte DBC één euro af. De opbrengst wordt verdeeld onder verschillende herstelinitiatieven. Dit jaar ontvingen we meer dan 30 aanmeldingen die beoordeeld zullen worden door een professionele jury die bestaat uit Wilma Boevink, Ab Klink, Marjan ter Avest, Joep Verbugt en een afgevaardigde van de VNG. Op 31 oktober maken zij bekend welke initiatieven het geld kunnen gaan besteden.
 
Aanmelden
Een officiële uitnodiging volgt nog, mocht u direct geïnteresseerd zijn, dan kunt u zich direct aanmelden via deze link 

Meer activiteiten