Congres Sterk door werk

Werk is voor iedereen belangrijk. Werk dat bij je past maakt gelukkig en draagt bij aan een gezond leven. Arbeid kan werken als een medicijn voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Voorwaarde is dat dit vanuit een vertrouwde setting gebeurt en in het tempo dat mensen zelf aangeven. Om dit mogelijk te maken, werken zorgverzekeraars, werkgevers, UWV, gemeenten, ggz en MIND sinds 2017 samen in een convenant. Op donderdag 4 november organiseren we samen met de convenantpartners het congres: Sterk door werk.

Congres-pagina-Schrijf-je-in-Header

Hoe zorgen we dat meer mensen met een psychische kwetsbaarheid een duurzame plek op de arbeidsmarkt vinden en behouden? Want hoe kom je aan een baan als je een psychische kwetsbaarheid hebt? Hoe blijven werknemers mentaal veerkrachtig op de werkvloer? Wat heeft de werkgever nodig om werknemers hierin te ondersteunen? En wat gebeurt er als werk hoog op de agenda komt van alle professionals die mensen met een psychische kwetsbaarheid naar werk begeleiden?

Kortom, wat is jouw bijdrage hierin als professional, werkgever en als werknemer?

Ontdek het op het hybride congres van Sterk door Werk op donderdag 4 november 2021. Lees hier verder over het programma en de sprekers en meld je aan!

Meer activiteiten