Vertel je verhaal

Man achter laptop

Met vallen en opstaan je eigen weg vinden. Met een psychische kwetsbaarheid kom je daar niet omheen. Sterker nog, je ontwikkelt daardoor talenten en vaardigheden, die je anders wellicht niet had gehad. Voor Mind kun je die unieke talenten inzetten. Je vertelt je eigen verhaal en gaat met anderen in gesprek. Om taboes te doorbreken en stigma’s tegen te gaan. En om de kennis die jij hebt opgedaan met anderen te delen.

Deel je verhaal

Heb jij te maken (gehad) met psychische problemen? Inspireer anderen met jouw verhaal. Of het nu gaat om grote of minder grote problemen, van jezelf of iemand in je omgeving, er is altijd iemand die zich herkent en gesteund voelt door jouw verhaal.

Via MIND kun je jezelf registreren voor een account om een ervaring te delen en mee te discussiëren op de websites van MIND. De minimale gegevens die MIND nodig heeft om jouw account aan te maken zijn jouw gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord. Eenmaal ingelogd worden jouw bijdragen standaard anoniem gepubliceerd onder de door jou gekozen gebruikersnaam. In jouw profiel kun je zelf met eenvoudige vinkjes kiezen of je meer of minder anoniem wilt zijn. 

MIND kan ook persoonsgegevens verzamelen die iets zeggen over jouw (psychische) gezondheid als je op ons platform jouw ervaringen of de ervaringen van een vriend of familielid deelt. Deze gezondheidsgegevens worden door MIND alleen verwerkt om jouw ervaring te publiceren op de website. Deze gegevens worden niet verwerkt voor andere doeleinden. Je kunt er daarnaast altijd voor kiezen anoniem te reageren. 
Je kunt te allen tijde jouw account verwijderen en daarmee jouw toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens intrekken. 

MIND bewaart jouw persoonsgegeven in jouw account zolang als je jouw account gebruikt.

Doe mee aan een Meldactie

We houden regelmatig meldacties of enquêtes over actuele onderwerpen in de zorg, zoals de eigen bijdrage in de ggz, de kwaliteit van de zorg en lange  wachtlijsten. De resultaten gebruiken we voor lobby en actie om de ggz beter te maken.