Werkbezoek Gemeente Amersfoort aan MIND

Op 27 januari kwamen burgemeester Lucas Bolsius, wethouder Cees van Eijk, strateeg Marc Veltman en adviseur externe betrekkingen Yvonne de Korte van de Gemeente Amersfoort op online werkbezoek bij MIND.

Met de directeur van MIND, Marjan ter Avest en enkele medewerkers (Margriet Paalvast, Romy Migo en Sander Slootmaker) werd gesproken over onderwerpen die in deze tijd extra aandacht verdienen, zoals de psychische problemen bij jongeren als gevolg van corona en het belang van preventie bij jeugd. Daarnaast kwamen ook projecten van MIND aan de orde die mogelijk interessant zouden kunnen zijn voor de gemeente, zoals het mogelijk opstarten van zelfregie-initiatieven en de inzet van ervaringsdeskundigen bij de gemeente. 

Marjan ter Avest vertelde over de ontwikkelingen die MIND ziet in deze coronaperiode en wat voor effecten die hebben op de psychische gezondheid van mensen. Samen met de delegatie van de Gemeente Amersfoort werd besproken wat de gemeente zou kunnen doen, wat de uitdagingen zijn op langere termijn en hoe MIND zou kunnen ondersteunen. 

Meer nieuws