Even voorstellen: coördinator Vereniging bij MIND

lieke steven

Om de onderlinge kennisuitwisseling en samenwerking tussen leden, regionale organisaties, familie- en naastenraden, cliëntenraden en het bureau verder vorm te geven, heeft MIND een coördinator Vereniging aangetrokken. Lieke Montagne gaat samen met Steven Makkink werken aan het vergroten van de (onderlinge) samenwerking en het bevorderen van de ledencommunicatie binnen MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid, zodat we nog beter kunnen werken aan het verbeteren van psychische gezondheid in Nederland. 
 
Lieke Montagne brengt ruime ervaring mee als projectleider ledencommunicatie bij de KNOV (de beroepsorganisatie voor verloskundigen), vrijwilligersorganisatie Mentorschap Midden Nederland en diverse projecten in de gezondheidszorg. "Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan een krachtige en slagvaardige vereniging", aldus Lieke. 
Steven Makkink is stafmedewerker Vereniging en al sinds 2008 een vertrouwd gezicht bij MIND Landelijk Platform. Zijn drive is om mensen en organisaties te faciliteren zodat een ieder gehoord wordt.  
 
Heb je vragen, ideeën, aandachtspunten? 
Neem contact op met Lieke of Steven via lieke.montagne@wijzijnmind.nl of steven.makkink@wijzijnmind.nl 
 

Meer nieuws