Aanmelden voor programma Herstel Dichtbij kan nu!

We zijn op zoek naar deelnemers voor ons nieuwe programma Herstel dichtbij – Samen voor mentale gezondheid.

Ruim 40% van de Nederlanders heeft ooit in zijn leven te maken met psychische klachten. Door de coronapandemie zal de vraag naar psychische hulp alleen nog maar toenemen. Daarom gaat het Oranje Fonds samen met MIND aan de slag met zelfregie- en herstelinitiatieven die ruimte aan psychisch kwetsbare mensen bieden om te werken aan hun eigen herstelproces. Het doel: een landelijk netwerk van zelfregie- en herstelinitiatieven creëren waarbij mensen met een psychische kwetsbaarheid dichtbij huis hulp en ondersteuning kunnen vinden.
 
Tijdens het drie jaar durende programma worden deelnemers ondersteund met:

  • Financiële steun
  • Kennisdeling
  • Deskundigheidsbevordering
  • Coaching
  • Onderzoek

Doe je mee?
Steunt jouw initiatief psychisch kwetsbare mensen? En wil je de komende drie jaar samen met andere organisaties aan de slag om nog meer te kunnen betekenen? Neem een kijkje op de website van het Oranje Fonds of op deze pagina op de MIND website voor meer informatie en onze criteria en meld je nu aan!
Let op: nadat je op 'meld je nu aan' hebt geklikt, moet je je eerst registreren. Dit doe je door in het oranje vlakje rechtsonder op 'Registreren' te klikken. Vervolgens registreer je jouw organisatie (dus niet als privé-persoon s.v.p.).
 
Direct aanmelden
 

Meer nieuws