MIND Familie-/naastendag gaat helaas (weer) niet door

De op zaterdag 27 november MIND Familie-/naastendag moet helaas vanwege de beperkende coronamaatregelen weer worden uitgesteld. 

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag hebben we heel goed nagedacht en alle scenario’s besproken. Strikt genomen mogen we volgens de nieuwe COVID-maatregelen de Familiedag door laten gaan, maar wij vinden de risico’s te groot. Zo kunnen we in de zaal wel alle stoelen 1,5 meter uit elkaar zetten, maar buiten de zaal zal het afstand houden niet lukken. Ook merken wij aan de aanmeldingen -en afmeldingen- dat veel mensen op dit moment liever geen risico’s met hun gezondheid nemen.
 
Om jullie toch iets aan te bieden op zaterdag 27 november zijn we een alternatief online programma aan het organiseren. Wat dat is blijft nog even een verrassing. 
 
In het voorjaar bekijken we opnieuw hoe de situatie rond COVID is en als het er dan weer beter uitziet hopen we in het late voorjaar of in de zomer de MIND Familie-/Naastendag weer te kunnen organiseren. Vanzelfsprekend laten we het  direct weten als we een nieuwe datum gepland hebben. Mocht die nieuwe datum de huidige inschrijvers niet uitkomen dan storten wij natuurlijk het inschrijfgeld terug.
 
We hopen van harte dat we de MIND Familie-/naastendag in 2022 weer kunnen organiseren!

 

Meer nieuws