MIND Familie-/Naastendag 14 maart 2020

Update najaar 2020: MIND Familie-/Naastendag is uitgesteld; nieuwe datum nog niet bekend. 
In verband met de coronamaatregelen heeft de MIND Familie-/Naastendag geen doorgang kunnen vinden. Zodra er een nieuwe datum gepland kan en mag worden, dan zullen wij dat hier melden en per mail aan eerdere inschrijvers laten weten.
------------------

Na het succes van de vorige twee edities organiseren we op zaterdag 14 maart weer een MIND Familie-/Naastendag in Amersfoort. Een dag die je niet wilt missen als je familie of naaste bent van iemand met een psychische kwetsbaarheid of aandoening. Het thema van deze dag is: 'Geef je grenzen aan?!'
Deze dag is primair bestemd voor familie en naasten van mensen met psychische problemen. MIND wil graag de triade bevorderen in de ggz, medewerkers die zich hiermee bezighouden zijn welkom. In de ochtend is er een plenair deel met interessante sprekers. ’s Middags zijn er informatieve én ontspannende workshops. Tussendoor en na afloop is er veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. 

De MIND Familie-/Naastendag komt tot stand door samenwerking van organisaties die verbonden zijn aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten. 

Locatie: Corderius College, De Ganskuijl 105, 39817 EZ Amersfoort
Datum en tijd: ​Zaterdag 14 maart 2020, 10-17 uur
Kosten: 30 euro per persoon, inclusief lunch en borrel
In geval van vragen of problemen met betalen, mail naar familiedag@wijzijnmind.nl. 

Programma
10.00 uur: Ontvangst met koffie
10.30 uur: Welkom door dagvoorzitter Ben Roelands
10.40 uur: Inleiding door Marian Zegwaard, over de complexiteit van grenzen stellen door familie en naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid of psychiatrische aandoening. Marian is zus-van, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, coördinator familieprogramma bij Altrecht en gepromoveerd op familieondersteuning in de GGZ
11.00 uur: Intermezzo, met o.a. Karlijn van Borderlight, tevens landelijk coördinator van Stichting Borderline
12.30 uur: Lunch (met gesprekstafels voor mensen die specifieke vragen hebben)
13.45 uur: Start workshops Kort (eerste ronde, workshop van 1 uur) en
                   Lang (workshop van 2 uur - 15 minuten)
14.45 uur: Korte pauze en wisseling van de korte workshops
15.00 uur: Start tweede ronde workshops Kort (en vervolg van workshops Lang)
16.00 uur: Borrel
17.00 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden
Bekijk s.v.p. hier eerst de lijst met workshops. Er zijn in totaal 21 workshops om uit te kiezen. 
Als je weet welke lange workshop (1 workshop van 2 uur) of korte (2 workshops van elk 1 uur) je wilt volgen, ga dan naar deze link om je aan te melden en je keuze kenbaar te maken: https://www.formdesk.nl/hob/mind_fnd2020/  
Aanmelden voor de MIND Familie-/Naastendag kan tot en met donderdag 12 maart, 12.00 uur. 

Bereikbaarheid Corderius College
Openbaar vervoer
Vanaf station Amersfoort is het ongeveer 30 minuten lopen. Met OV-fiets ben je er in 8 minuten (www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-fiets). Er rijden verschillende buslijnen vanaf het centraal station richting het Corderius College: kijk voor de mogelijkheden op www.9292.nl en/of www.ns.nl. Een NS zonetaxi nemen kan ook (max. 3 personen), kijk op www.treinstationinfo.nl/treinreizen/ns-zonetaxi.
 
Auto
Het Corderiuscollege staat in een woonwijk. Er is in de wijk weinig ruimte om te parkeren. Wel kun je parkeren bij voetbalclub CJVV. Vanaf daar is het enkele minuten lopen naar het Corderius College.
In het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? Neem dan even contact op via familiedag@wijzijnmind.nl

Famdag2

Voorwaarden bij aanmelding MIND Familie- en naastendag 2020

Persoonsgegevens
Je gegevens worden vastgelegd door MIND, maar alleen om te gebruiken in verband met de MIND Familiedag. Meer informatie vind je in ons privacy statement. 

Annuleringsvoorwaarden 
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren via familiedag@wijzijnmind.nl. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij geen kosten in rekening. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het aanmeldbedrag te berekenen. 

Cancelen event 
MIND behoudt zich het recht voor het event niet door te laten gaan, bijvoorbeeld door beperkte aanmeldingen en/of andere calamiteiten en/of overmacht. In dit geval wordt het inschrijfbedrag terug gestort. 

Portretrecht 
Tijdens het event mogen er uitsluitend door de organisatie foto’s en video’s worden gemaakt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kun je dat melden bij de registratiebalie op de dag van het event. Er mogen zowel in het plenaire deel als tijdens de workshops geen opnamen door bezoekers, workshopleiders of andere aanwezigen worden gemaakt.