MIND Familie-/Naastendag 27 november gaat niet door

De op zaterdag 27 november MIND Familie-/naastendag moet helaas vanwege de beperkende coronamaatregelen weer worden uitgesteld. 

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag hebben we heel goed nagedacht en alle scenario’s besproken. Strikt genomen mogen we volgens de nieuwe COVID-maatregelen de Familiedag door laten gaan, maar wij vinden de risico’s te groot. Zo kunnen we in de zaal wel alle stoelen 1,5 meter uit elkaar zetten, maar buiten de zaal zal het afstand houden niet lukken. Ook merken wij aan de aanmeldingen -en afmeldingen- dat veel mensen op dit moment liever geen risico’s met hun gezondheid nemen.
 
Om jullie toch iets aan te bieden op zaterdag 27 november zijn we een alternatief online programma aan het organiseren. Wat dat is blijft nog even een verrassing. 
 
In het voorjaar bekijken we opnieuw hoe de situatie rond COVID is en als het er dan weer beter uitziet hopen we in het late voorjaar of in de zomer de MIND Familie-/Naastendag weer te kunnen organiseren. Vanzelfsprekend laten we het  direct weten als we een nieuwe datum gepland hebben. Mocht die nieuwe datum de huidige inschrijvers niet uitkomen dan storten wij natuurlijk het inschrijfgeld terug.
 
We hopen van harte dat we de MIND Familie-/naastendag in 2022 weer kunnen organiseren!

 

Famdag2

Voorwaarden bij aanmelding MIND Familie- en naastendag 2021

Persoonsgegevens
Je gegevens worden vastgelegd door MIND, maar alleen om te gebruiken in verband met de MIND Familiedag. Meer informatie vind je in ons privacy statement. 

Annuleringsvoorwaarden 
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren via familiedag@wijzijnmind.nl. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij geen kosten in rekening. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het aanmeldbedrag te berekenen. 

Cancelen event 
MIND behoudt zich het recht voor het event niet door te laten gaan, bijvoorbeeld door beperkte aanmeldingen en/of andere calamiteiten en/of overmacht. In dit geval wordt het inschrijfbedrag terug gestort. 

Portretrecht 
Tijdens het event mogen er uitsluitend door de organisatie foto’s en video’s worden gemaakt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kun je dat melden bij de registratiebalie op de dag van het event. Er mogen zowel in het plenaire deel als tijdens de workshops geen opnamen door bezoekers, workshopleiders of andere aanwezigen worden gemaakt.