MIND Familie-/Naastendag 27 november

Op zaterdag 27 november is er weer een MIND Familie-/naastendag. In de afgelopen 1,5 jaar hebben we deze dag vanwege corona moeten uitstellen, dus we zijn blij dat we nu daadwerkelijk weer met de organisatie aan de slag kunnen. Voor 27 november betekent dat een hybride vorm, dus er kunnen 150 mensen fysiek aanwezig zijn (alleen op basis van vertoon geldige QR-code) op het Corderiuscollege in Amersfoort. Dat is 1/3 van de capaciteit van de zaal en dus daarmee kunnen we een ruime zaalopstelling maken. Mochten de coronamaatregelen toch nog aangepast worden, dan passen we de capaciteit aan. De andere deelnemers kunnen online de Familie-/naastendag bijwonen. We hebben het programma zoals we dat voor 14 maart 2020 hadden bedacht zoveel mogelijk gehandhaafd. Wel is er in de workshops het een en ander veranderd. Je vindt alle informatie via de link onderaan deze pagina.

De MIND Familie-/Naastendag komt tot stand door samenwerking van organisaties die verbonden zijn aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten. Het thema van deze dag is: 'Geef je grenzen aan?!

Deelname op locatie kost 30 euro en deelname online kost 25 euro, te betalen bij aanmelding (een factuur ontvangen is niet mogelijk). 

familiedag@wijzijnmind.nl. 

Gegevens locatie MIND Familie-/naastendag:
Corderius College
De Ganskuijl 105
3817 EZ Amersfoort
 
Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Zie https://9292.nl/
Vanaf station Amersfoort Centraal kan je ook een OV fiets huren: https://www.ns.nl/stationsinformatie/amf/amersfoort-centraal. Een NS Zonetaxi is ook een optie: https://www.ns.nl/stationsinformatie/amf/amersfoort-centraal
 
Bereikbaarheid met de auto
Het Corderius College ligt in een woonwijk. Daar is niet veel parkeergelegenheid.
Voor een overzicht van parkeermogelijkheden in Amersfoort zie: https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Amersfoort/
Vanwege de veiligheid is parkeren op het schoolplein van het Corderius College alleen toegestaan met een Europese gehandicaptenparkeerkaart.

Programma

10.00 uur: Ontvangst met koffie en thee en online inloop
10.30 uur: Aanvang plenaire programma in Het Paviljoen en online:
  • Welkom door dagvoorzitter Ben Roelands
  • Presentatie animatie ‘Grenzen stellen’ van Naasten in Kracht
  • Inleiding door Marian Zegwaard, over de complexiteit van grenzen stellen door familie en naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid of psychiatrische aandoening. Marian is zus-van, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, coördinator familieprogramma bij Altrecht en gepromoveerd op familieondersteuning in de ggz
  • ​MIND Young presenteert Feit of Fabel
​12.30 uur: Lunch
  • In lokaal 0.10 zijn de gesprekstafels voor mensen die specifieke vragen hebben of even rustig met iemand willen praten 
  • In de Aula, Het Paviljoen en online zijn presentaties van de lidorganisaties te zien
13.45 uur:
  • Start van de online workshops
  • Start van de workshops op locatie in de lokalen op de begane grond (Zie plattegrond)
 15.45 uur: Alle workshops worden afgerond
 

Famdag2

Voorwaarden bij aanmelding MIND Familie- en naastendag 2021

Persoonsgegevens
Je gegevens worden vastgelegd door MIND, maar alleen om te gebruiken in verband met de MIND Familiedag. Meer informatie vind je in ons privacy statement. 

Annuleringsvoorwaarden 
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren via familiedag@wijzijnmind.nl. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij geen kosten in rekening. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het aanmeldbedrag te berekenen. 

Cancelen event 
MIND behoudt zich het recht voor het event niet door te laten gaan, bijvoorbeeld door beperkte aanmeldingen en/of andere calamiteiten en/of overmacht. In dit geval wordt het inschrijfbedrag terug gestort. 

Portretrecht 
Tijdens het event mogen er uitsluitend door de organisatie foto’s en video’s worden gemaakt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kun je dat melden bij de registratiebalie op de dag van het event. Er mogen zowel in het plenaire deel als tijdens de workshops geen opnamen door bezoekers, workshopleiders of andere aanwezigen worden gemaakt.