Sport- en beweegdag Life Goals

Life Goals organiseert in samenwerking met diverse partijen een Life Goals Festival op 13 juli. Er worden die dag tal van activiteiten georganiseerd.

Er zijn 3 programma’s:

Programma 1 - Kickboksen, basketbal, voetbaltechniek, Life Goals Sessie
Programma 2 - Flagfootball, bootcamp, knotshockey en een Life Goals Sessie
Programma 3 - Drummen, dansen, jeu de boules en een Life Goals Sessie.

In elk sportprogramma is dus een zogenaamde Life Goals Sessie opgenomen. Een Life Goals Sessie is een teambuildingsactiviteit met thema’s die zowel in de sport, als in het normale leven gelden. Cliënten van instellingen van Federatie Opvang kunnen gratis deelnemen aan deze mooie dag. Inschrijving gebeurt door een opvang-/zorginstelling in teamverband, niet door individuele cliënten. Er is ook een 5 tegen 5 voetbalcompetitie waarvoor men zich kan inschrijven.

Inschrijven voor Life Goals Festival Amsterdam 2019 kan via: http://bit.ly/LifeGoalsFestivalAmsterdam2019. Uitgebreide informatie is hier te vinden. 

Voor vragen kan contact worden opgenomen met: Lars Timmermans, Stichting Life Goals Nederland: 06-40942507, lars.timmermans@stichtinglifegoals.nl of Tom van Ketel: Stichting Life Goals Amsterdam 06-49766367, tom.vanketel@stichtinglifegoals.nl. Zij weten alle details over het Festival, wijze van aanmelden etc. Voor overige vragen kunt u ook contact zoeken met Karen van Brunschot: k.vanbrunschot@opvang.nl.

LGF-218x174
Meer activiteiten