Inspiratiemiddag Jeugd en Onderwijs

Ben je geïnteresseerd in het bespreekbaar maken van psychische kwetsbaarheid op school? Als ouder, leerkracht, schooldirecteur, ontwikkelaar van lesmethoden of vanuit een andere rol? Kom 25 mei naar de inspiratiemiddag van Samen Sterk zonder Stigma over het project Jeugd en Onderwijs. Leerkrachten en leerlingen vertellen je alles over de resultaten van pilots met ons scholenprogramma Binnenstebuiten. In workshops ervaar je zelf verschillende onderdelen van de leerlijn. Meld je onderaan deze pagina aan.

PROGRAMMA

13.00: Inloop

13.30 – 14.15: Je hoort alles over de laatste ontwikkelingen rond de leerlijn van Samen Sterk. We lanceren een video van bekende vloggers, een leerkracht en leerlingen delen hun ervaringen met Binnenstebuiten.

14.30 – 15.30: Hoe zorgen de verschillende onderdelen van de leerlijn voor het bespreekbaar maken en waarderen van psychische diversiteit? Je ervaart het zelf tijdens een van de workshops.

15.45 – 16.45: Tweede ronde workshops.

17.00: Je ziet een unieke preview van de theatervoorstelling Welkom in mijn hoofd en daarna sluiten we de middag af met een borrel.

Lees meer over de inhoud van de workshops en het programma 

kids samen sterk
Meer activiteiten