Dromen over wonen: Wat kan het VN-Verdrag betekenen?

Huisje met bomen pixabay.com

Maak jij je in jouw gemeente sterk voor mensen met een lichamelijke of psychische aandoening of beperking? En wil je weten hoe je het VN-verdrag over de rechten van mensen met een beperking kunt inzetten voor de woonbelangen van deze mensen? Kom dan naar de regionale bijeenkomst 'Dromen over wonen: Wat kan het VN-Verdrag betekenen?'

Jan Troost, voorvechter van het VN-verdrag, leidt de bijeenkomst. De organisatie is in handen van MIND, Ieder(in) en de Patiëntenfederatie in afstemming met de Koepel Adviesraden Sociaal Domein. Je gaat met elkaar in gesprek over woondromen en hoe je die in jouw gemeente kunt realiseren. Vertegenwoordigers van plaatselijke stakeholders als de gemeente, woningcorporaties en zorginstellingen kunnen tijdens een forumdiscussie reageren. Wethouder Gea Smith van de gemeente Assen is ook aanwezig.

Praktisch

De bijeenkomst is van 16.30 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.15 uur). De locatie is toegankelijk voor rolstoelen. Voor broodjes wordt gezorgd. Deelname is gratis, maar je moet je wel aanmelden en vol is vol.

Meer activiteiten