MIND Familie-/Naastendag wordt uitgesteld!

1521125_S

Update 11 maart: De MIND Familie-/Naastendag gaat niet door zaterdag, er komt een nieuwe datum.
Hoewel het RIVM nog steeds groen licht geeft voor (kleinere) evenementen, moeten wij helaas nu vaststellen dat er in de afgelopen dagen veel afzeggingen zijn gekomen van deelnemers die ongerust zijn over het coronavirus.
Wij hebben dan ook besloten om de MIND Familie-/Naastendag uit te stellen en een nieuwe datum te zoeken. Deze zullen wij t.z.t. via onze websites bekend maken.
Iedereen die zich ingeschreven heeft voor deze dag, ontvangt vandaag per mail bericht.

--------------------

Na het succes van de vorige twee edities organiseren we op zaterdag 14 maart weer een MIND Familie-/Naastendag in Amersfoort. Een dag die je niet wilt missen als je familie of naaste bent van iemand met een psychische kwetsbaarheid of aandoening. Het thema van deze dag is: 'Geef je grenzen aan?!'

Deze dag is primair bestemd voor familie en naasten van mensen met psychische problemen. MIND wil graag de triade bevorderen in de ggz, medewerkers die zich hiermee bezighouden zijn welkom. In de ochtend is er een plenair deel met interessante sprekers. ’s Middags zijn er informatieve én ontspannende workshops. Tussendoor en na afloop is er veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op deze pagina: https://mindplatform.nl/dossiers/themas/mind-familie-en-naastendag

Meer activiteiten